Skip to Content

Werkzaamheden Oudenaken: hinder voor busreizigers op lijnen 144 en 163

Omleidingen voor bussen De Lijn Vlaams-Brabant van kracht vanaf dinsdag 18 april 2017

Busreizigers in het Pajottenland moeten vanaf dinsdag 18 april rekening houden met hinder door werkzaamheden van Aquafin in de Frans Weyenbergstraat in Oudenaken. Tijdens deze werkzaamheden wordt het centrum van Oudenaken niet bediend door lijn 144. Ook lijn 163 volgt lokaal een omleiding die voor vertragingen kan zorgen. Begin juni zou het busverkeer in Oudenaken opnieuw normaal moeten verlopen.

Door werkzaamheden van Aquafin in de Frans Weyenbergstraat in Oudenaken volgen bussen 144 en 163 in Elingen en Oudenaken een omleiding. Op lijn 144 vallen de haltes Oudenaken Kerk tot en met Elingen Hallebaan in beide richtingen weg. Lijn 163 blijft Oudenaken wel bedienen, zij het met vervanghaltes aan Oudenaken Kerk, Weg naar Boeckhout en De Pelikaan. De omleidingsroute kan op deze lijn mogelijk voor vertragingen zorgen.

Reizigers die meer details willen over de bediening van hun halte kunnen terecht op www.delijn.be/sint-pieters-leeuw. Over de werkzaamheden vinden ze meer informatie op www.aquafin.be. Vanaf begin juni volgen bussen 144 en 163 opnieuw hun normale reisweg.

Contacteer ons