Werkzaamheden Brugstraat Rijmenam: lijn 681 vanaf 15 november omgeleid in de richting van Mechelen

Maandag 14 november 2016 — Busreizigers uit de omgeving van Rijmenam, Bonheiden en Boortmeerbeek moeten vanaf dinsdag 15 november 2016 rekening houden met hinder door werkzaamheden aan de Brugstraat in Rijmenam. Tijdens deze werkzaamheden, die ongeveer drie weken zullen duren, is de Brugstraat maar in één richting berijdbaar. Als gevolg hiervan rijdt lijn 681 in de richting van Mechelen niet door Boortmeerbeek en Rijmenam. In de richting van Zaventem blijft lijn 681 wel haar normale reisweg volgen.

Richting Mechelen

In de richting van Mechelen rijdt lijn 681 na de halte Schiplaken Vaart tijdelijk via de Leuvensesteenweg en het centrum van Muizen naar Bonheiden. Vanaf de halte Bonheiden Muizensteenweg herneemt deze lijn haar normale reisweg. Reizigers die in deze richting toch de niet-bediende haltes in Bonheiden, Rijmenam of Boortmeerbeek willen bereiken, kunnen aan de halte Bonheiden Roggemanstraat overstappen op bussen van lijn 681 in de andere richting. Vanaf diezelfde halte blijven ook buslijnen 530 en 532 het centrum van Rijmenam aandoen. Van de luchthaven van Zaventem naar Bonheiden reizen, kan daarnaast nog steeds met lijn 660.

Richting Zaventem        

Voor de reizigers die met lijn 681 van Mechelen naar Zaventem reizen, wijzigt er niets.

Informatie voor reizigers

Reizigers kunnen op www.delijn.be/boortmeerbeek terecht voor meer details, zoals de lijst met tijdelijk niet-bediende haltes. Behoudens onvoorziene omstandigheden, herneemt lijn 681 vanaf zaterdag 3 december 2016 haar normale reisweg in de richting van Mechelen.

Joachim Nijs Woordvoerder Vlaams-Brabant at De Lijn