Skip to Content

2017 op één na beste jaar voor pendelbussen Rock Werchter

Chauffeurs vervoeren ruim 128.000 festivalgangers

De pendelbussen naar Rock Werchter hebben dit jaar ruim 128.000 festivalgangers vervoerd, zo blijkt uit de eerste, voorlopige tellingen van De Lijn. Dat is het op één na beste cijfer ooit. Alleen de uitzonderlijk natte editie 2016 was beter met 158.200 festivalgangers. Toen reden er extra pendels vanuit Haasrode, Heverlee en Brussel. In vergelijking met 2015 - een normaal jaar - namen dit jaar 20% meer muziekliefhebbers de bus naar de festivalwei.

"Onze mensen hebben fantastisch werk geleverd", aldus directeur van De Lijn Vlaams-Brabant Johan Van Looy. "Hun inzet heeft van Rock Werchter een feest gemaakt voor iedereen. We  willen niet alleen onze chauffeurs, controleurs en medewerkers achter de schermen bedanken, maar ook de festivalgangers en organisator Live Nation. Zij zijn massaal blijven rekenen op De Lijn".

Ook morgen (maandag) van 6.00 tot 14.00 uur blijven de bussen rijden om kampeerders vanuit Werchter naar de stations van Leuven en Aarschot te brengen. De Lijn rekent erop dat ook deze uittocht vlot zal verlopen. De vervoermaatschappij blijft festivalgangers informeren op www.delijn.be/rockwerchter

## EINDE PERSBERICHT ##

Maandagochtend om 6.30 uur volgt een update.

Contacteer ons