De Lijn brengt bijna 11 000 dolenthousiaste fans naar concert van Ed Sheeran

Zondag 1 juli 2018 — De Lijn vervoerde vandaag bijna 11 000 fans naar het concert van Ed Sheeran, zo blijkt uit de eerste, voorlopige tellingen van De Lijn. Na Werchter Boutique en het concert van vandaag is De Lijn nu helemaal klaar voor de festivalgangers van Rock Werchter.

De Lijn zetten 56 chauffeurs en 32 bussen in voor de concertgangers. Dankzij het voorbehouden traject duurde de reis tussen Leuven Station en de halte op de Wijgmaalsesteenweg in Haacht slechts 20 minuten. “Onze mensen hebben weer knap werk geleverd. Na Werchter Boutique en Ed Sheeran zijn we nu helemaal opgewarmd voor Rock Werchter. Samen maken we er weer een groot feest van!”, aldus directeur van De Lijn Vlaams-Brabant, Johan Van Looy.

De festivalbussen worden opnieuw ingelegd tijdens Rock Werchter en ten slotte ook op TW Classic. Ook tijdens TW Classic kunnen festivalgangers gebruik maken van het sms-ticket. Voor 7 euro* krijg je een heen- en terugticket.

Tijdens Rock Werchter kun je met je festivalticket de bus op. Nog tot middernacht kun je trouwens deelnemen aan de wedstrijd om een plaatsje te winnen op de VIP-rit.

Meer informatie: www.delijn.be/rockwerchter 

*De operatorkosten bedragen 0,15 euro.

Sara-Jane Deputter Hoofd communicatie at De Lijn Vlaams-Brabant