Skip to Content

15 technici en 120 buschauffeurs gezocht bij De Lijn Vlaams-Brabant

Jobdag op 1 juni in Kessel-Lo, op 24 juni in Asse

De Lijn Vlaams-Brabant wil zo snel mogelijk 15 voltijdse  techniekers en 50 buschauffeurs aanwerven. Tegen het einde van het jaar zijn er zelfs 120 nieuwe chauffeurs nodig. Daarom organiseert de vervoersmaatschappij op 1 juni een  jobdag in het Technisch Service Center in Kessel-Lo. Mensen met een diploma TSO of BSO of met ervaring in techniek (domein auto) én een rijbewijs B, kunnen zich inschrijven via jobdag@delijn.be. Wie solliciteert voor buschauffeur, heeft met een rijbewijs B voldoende.

‘Voortdurend op zoek naar technisch personeel en buschauffeurs’

Johan Van Looy, directeur De Lijn Vlaams-Brabant:

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers om onze vacatures in te vullen. We nemen hiervoor veel initiatief. Zo werken we samen met technische scholen voor schoolbezoeken en stages. We publiceren openstaande vacatures en we vragen aan onze medewerkers om vrienden en kennissen te overtuigen om te solliciteren bij De Lijn. We organiseerden eerder al jobdagen in Dilbeek en op 24 juni staat er één gepland in Asse.

 

15 technici en 120 chauffeurs voor De Lijn Vlaams-Brabant

Zowel voor het Technische Service Center in Kessel-Lo als in heel wat stelplaatsen zoekt De Lijn technisch personeel en buschauffeurs. Tijdens de jobdag krijgen kandidaten alle nodige info over werken bij De Lijn, ze kunnen er spreken met directie en toekomstige collega’s en er is een rondleiding op de werkvloer. Bovendien kunnen de sollicitanten meteen een aantal selectietesten afleggen. Iedereen met een diploma TSO of BSO of met ervaring in techniek (domein auto) én een rijbewijs B, is welkom. Kandidaat-chauffeurs hebben met een rijbewijs B voldoende. Belangrijker dan een diploma is dat ze graag met mensen om gaan.

 

Uitdagende en leerrijke job

Hedwig Laureyns, Bustechnicus:

Bussen herstellen en onderhouden is een uitdagende en leerrijke job. Je wordt elke dag geconfronteerd met andere problemen en het geeft voldoening als je die, samen met de collega’s, kan oplossen.  Ik vind het echt tof dat ik er mee voor zorg dat de bussen van De Lijn in prima staat de weg op gaan.

Snel en makkelijk solliciteren kan via de website www.delijn.be/vacatures. Op de website is alle informatie over de vacatures bij De Lijn terug te vinden.

Contacteer ons
Dominique Renders Woordvoerster, De Lijn Vlaams-Brabant
Dominique Renders Woordvoerster, De Lijn Vlaams-Brabant